30/01/2023
SKOPJE

Скапоцени,.. !!!

….Најтешко е кога некој ќе ти го
допре Срцето, па ќе исчезне…
Ќе ти подаде Рака, па ќе ја
повлече…
Ќе те натера да
Сонуваш, па ќе те разбуди…!!!   
********* 
Солзата е составена од 1 % Вода и 99 % Чуства,
сетете се на претходното, пред да повредите Некого,…!!!    
Автор на текст : Дејан Јовановиќ    
338 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: