31/03/2023
SKOPJE

Есен во мене – Надеж и Прозорци

Скриено

Сè што криеме можеби е веројатно од две причини: 1 – За значењето што му го даваме во Нашиот Живот. 2 – И затоа што

Повеќе ...

4 – ри опции за секс

Сакам Секс и има 4 начини да го добијам…  ПРВОТО – Највообичаено е да имате партнер или сопруг кој ве задоволува. ВТОРОТО – очигледно би

Повеќе ...

Момент на страст

„Ме буди со еден единствен гест, бакнеж, додека со другата рака минува преку кривината на мојата страна и се губи. Ги отворам очите и го

Повеќе ...

Дрско Искрена

Понекогаш чувствувам желба да ја сменам онаа страна која многумина Не ја ценат… Мојата „Искрeност“.  Но, размислувајќи за тоа, Не сум Јас „погрешната“… туку сите

Повеќе ...

Блажен

Блажен е оној што научил, …  Да „се восхитува“, но не и да завидува, Да „следи“, но не и да имитира, Да „пофали“, но не

Повеќе ...

Јинг и Јанг

Јин и Јанг Машко и Женско, Силни и Слаби, Груби и Нежни, Небото и Земјата, Светло и Темно, Гром и Молња, Студ и Топлина, Добро

Повеќе ...

Прегратка

Гушкањето треба да го препишат Лекарите, бидејќи во гушкањето има исцелителна моќ што сè уште не ја знаеме. Гушкањето лекува омраза, Гушкањето лекува огорченост, Гушкањето

Повеќе ...

Johnny Depp – Тие се едно

Постојат луѓе кои никогаш не РАСКИНУВААТ , Тие се сакаат едни со други, едноставно затоа што она што ги врзува е посилно од она што

Повеќе ...

Месечина

Ја гледаме истата месечина…. Ти и Јас Ти во својот сопствен свет и Јас во мојот,….    134 Прегледи

Повеќе ...

Дијалог

Навистина сакам да Размислувам а многу малку да се верува во однапред смислени вистини. Обожавам сама да ги откривам работите. Навистина ценам кој „е“, помалку

Повеќе ...

Нема повратна точка

Нема повратна точка, Кога твојот здив ќе се измеша со неговиот, Влегуваш во друга димензија од која повеќе не сакаш да излезеш,  и тој свет

Повеќе ...

Молам !?

Добро е да немате Пороци. Лошо е да немате Искушенија.                         235 Прегледи

Повеќе ...

Легендата за бамбусот

Легендата за бамбусот Пред многу време, двајца фармери се шетале низ пазарот кога во еден момент вниманието им го привлекло тезга на која биле изложени

Повеќе ...

Од срце,…

Мислам дека Нема нешто во Животот,  Што е навистина изгубено,  Ако е дадено од Срце !!!  435 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: