31/03/2023
SKOPJE

Дали Мирјана Лазарова – Трајковска е ДОСТОЈНА за судијка за во Меѓународен кривичен суд во Хаг ?!

Дали Мирјана Лазарова – Трајковска е ДОСТОЈНА за судијка за во Меѓународен кривичен суд во Хаг ?!

Кандидатурата на Лазарова-Трајковска е поддржана од претседателот на Република Северна Македонија, од МНР и од Судскиот совет на Република Северна Македонија Владата на денешната седница,

Повеќе ...

Македонија денес, жална Македонија – АГЕЛЕР: Судството во кое сме инвестирале милиони и милиони, е огромно разочарување

АГЕЛЕР: Судството во кое сме инвестирале милиони и милиони, е огромно разочарување Американската амбасадорка Анџела Агелер – Во интервјуто американската амбасадорка се осврна и на

Повеќе ...

Македонија денес, жална Македонија: Весна Дамева никогаш не била судијка, ама затоа сега ќе им „расплаче мајка“ на судиите

ПРИПРАВНИК ТЕ ТУЖИ, ПРИПРАВНИК ТЕ СУДИ Весна Дамева никогаш не била судијка, ама затоа сега ќе им „расплаче мајка“ на судиите Народот добива впечаток дека

Повеќе ...

Најбогатото Куче на светот

НАЈБОГАТОТО КУЧЕ на светот живее во ЛУКСУЗНА ВИЛА, има ПРИВАТЕН АВИОН И ЛИЧНИ ГОВАЧИ: Луѓето му завидуваат на раскошниот живот Најбогатото куче на светот живее

Повеќе ...

Albert Camus – За војната,…

„Кога ќе избие Војна, Луѓето велат: Нема да трае.. тоа е глупаво. И без сомнение Војната е секако премногу глупава, но тоа не ја спречува

Повеќе ...

Web stranica Elena Adzi,…

Elena Adzi  – е виртуелно топло катче каде што Читателот, (18+), ќе може да се одмори, опушти и забавува, преку богатата содржина на Џебна Венера која

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: