30/01/2023
SKOPJE

Релаксација,…

Што е релаксација?

Тоа е состојба во која нашата енергија не се движи никаде, ниту кон иднината, ниту кон минатото – едноставно е во нас.

Во тивкото езеро на нашата енергија, неговата топлина не покрива.

Овој момент е сè.

Нема друг момент.

Времето запира – а релаксацијата е тука.

 

Автор на текстот и предлог за насловна слика: “Есен во мене“

 

428 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: