10/12/2023
SKOPJE

Воени игри – Кербер

Tina Turner – The Best – RIP TINA

    Тина не остави ЗА да биде Едноставно Најдобрата во Рајот, Дивата над сите диви! Нејзината радост, енергија и музика секогаш ќе бидат инспирација

Повеќе ...

Tina Turner – Two People – RIP TINA

  За Тина: Тина Тарнер е почитувана ширум светот, инспирирајќи милиони преку нејзината лична приказна, пеење, танцување и пошироко. Нејзиното музичко наследство е збирка на

Повеќе ...

Duffy – Mercy

  Duffy – Mercy (Live at Café de Paris, 2010)   Hit the beatAnd take it to the verse, nowYeah, yeah, yeahYeah, yeah, yeahYeah, yeah,

Повеќе ...

Путин е крив што е жив

Сликата погоре, –  Претседателот на Соединетите Американски Држави – БАЈДЕН, се жали на сопругата, што него Путин му направил, ….  Значи: – Путин е виновен

Повеќе ...

Каде е лекот ?

Трпе ја носи Трпана на доктор. Трпана му се жали на докторот дека Немала секс СО ГОДИНИ. Докторот има секс со Трпана пред Трпе и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: