08/02/2023
SKOPJE

Таа вечер беше моја,…

Таа рече: – знаеш, јас свршив кога ти ме бакнуваше, беше толку многу убаво. Каде научи да се бакнуваш толку убаво?

Не одговорив ништо, но ја навалив и ја легнав на креветот.

Така легнав облечен врз неа.

Таа малку ги рашири нозете, како да беше подготвена да се ебе.

Носеше пантолони, хулахопки, па гаќи.

Лежев на неа и ја бакнував, а таа ми возвраќаше со бакнување, ме милуваше по грбот, ги ширеше нозете, воздивнуваше.

Се беше јасно – вечерва ќе биде моја, ќе има ебење.

Со нетрпение ја очекував помислата да ебам убава и драга средовечна жена, да уживам во нејзината прегратка.

По неколку „потези“, предложив: – ајде малку да ги соблечеме овие панталони!

Таа не се мислеше ниту за момент, всушност, едвај чекаше мала иницијатива од мене.

Со полет ги соблече пантолоните и се друго што носеше на себе.

Остана гола, прекрасно голо тело, ја видов гола, се можеше да се види и нејзината мала нежна пичка. Изгледаше сладострасно очекувајќи да ја ебам што е можно поскоро.

Мојата надеж и желба се остварија – драга и мила дама е подготвена да биде моја, да ја ебам цела вечер.

Пенисот скокна како коска.

Беше задоволна од изгледот на мојот кур, дури и ако беше ноќ – видов се, ….се можев да почуствувам, таа мирисаше на мојот мирис, мојот тврд кур сакаше да го има во себе, ја почувствува мојата желба да ја јавам, да ја ебам добро, и таа ги рашири нозете, нежно ме зеде на себе.
Пред да го втурнам во нејзе, таа го фати доста нежно со десната рака и го стави на отворот на нејзината пичка.

Не можам да го заборавам тоа чувство – убава и драга дама, лежејќи под мене, земајќи го мојот кур, нежно ставајќи го на отворот на нејзината напалена пичка.

Лесно го турнав.

Го прими со неописливо чувство – нејзината пичка беше влажна, стискајќи го додека навлегуваше.

Дојдов до крајот, потоа повторно назад.

Го набив до крај.

Таа малку ги рашири нозете, ме држеше одозгора, ме притисна кон неа, ме бакна и прегрна.

Се ебеше совршено убаво, нежно.

Одеднаш ме замоли да го вклучам светлото: – Љубави, вклучи го светлото за да видам како се движиш, (т.е. Сакаше да си ја види пичката, сакаше да види како ја ебам), бидејќи изгледа дека тоа ја возбудува, сакаше да гледа како мојот кур го ставав и вадев од нејзе.

Посака повторно да и го ставам одпозади, од зад грб.

Веднаш и ја исполнив желбата но, не ми беше нешто посебно.

Преминавме на класично ебење.

Повторно бев над неа, полека ја удирав одозгора.

Тоа ми беше најубавото нешто тогаш; мене на неа, јавајќи и бакнувајќи ја, ебајќи ја, и таа го прима нежно и страсно.

Прекрасно и незаборавно!      

 

 

 

448 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: