29/01/2023
SKOPJE

Прашање,…

Што е пеколот? – Прашав.

Да Сакаш, без Ехо,

Да Прашуваш, без да добиеш Одговор,

Да Пишуваш, без да имаш Читатели,

Да Спиеш, без никој да НЕ ти ги исполни Соништата !!! 

352 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: