11/06/2023
SKOPJE

Anne Bronte – Розата

„Тој, кој Не се осмелува да го фати Трнот,

никогаш Не треба да копнее за РОЗАТА“. 

 

Anne Bronte  

 

285 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: