03/10/2023
SKOPJE

Кисели одговори,…

Луѓето ме прашуваат зошто секогаш сум толку „кисела“ во одговарањето.

Им кажав дека моите одговори се во стилот на Мини Здолниште:

– Доволно Долги за да се покрие Темата и

– Доволно Кратки за да бидат Интересни. 

 

 

340 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: