29/01/2023
SKOPJE

Да грми,..!!!

Го запознавме првиот пар и тие беа венчани како нас.

Се договоривме за деталите : каде да се сретниме, на кој што му се допаѓа, и се друго што е потребно.

Јас и мојот сопруг сме заедно 12 години од моето дипломирање и тој е третиот човек во мојот живот, и последен затоа што никој не се обидува толку многу околу мене како него (секој пат доживувам оргазам).

Се договоривме со парот каде и кога да се сретниме и со некое чудно чувство дојдовме во договорениот хотел.

Ние сме малку пополни како што можеа да видат од сликите, но тоа не ни пречи за секакви акробации и ебење во сите 69 пози…

 

Кога пристигнавме, тие веќе беа во собата и не чекаа во неверување, бидејќи како што ни рекоа подоцна, имале лоши искуства.

Полека почнавме да се гушкаме и бакнуваме еден со друг, што некако веднаш ме опушти и така се навлажнив знаејќи дека некој ќе ме погледне или дека некој ебе до мене.

Почнавме да се лижеме и орално да се задоволуваме, да ги стимулираме со прсти задникот и вагината кога одеднаш овој дечко до нас почна како луд да свршува, а неговата девојка – венчана сопруга се налути зато што тој веднаш сврши и почна нас да ни се приближува.

Мојот сопруг веднаш ја фати за коса и ја повлече кон себе, и го заби јазикот во увото, а потоа и шепна – да ме лиже мене на чмар, а тој да и го стави нејзе во газот!

Кога го рече тоа, таа се згрози и се зашемети исто како и јас, мојот сопруг легна на мојот стомак, ме бакна и нежно рече дека ова е за мене … полудев кога ги почувствував нејзините прсти на пичката и нејзиниот јазик на мојот анус, и таа почна да  се треси додека мојот сопруг полека ја тргна невиноста од нејзиниот задник.

Девојката почна да вреска од задоволство и јас почнав да свршувам од возбуда и да врескам како порно ѕвезда (така се чувствував).

Сопругот ја оттурна девојката од себе и дојде накај мене и многу лесно го клизна во мојот задник или како тој што знае да рече – ми го стрпа и гласно и рече на девојката – сега дојди и седни на лицето на жена ми, таа да те лиже.

Замрзнав, за прв пат требаше, јас да лижам пичка, но мојот сопруг толку силно ме тепаше од позади што заборавив на се.

Таа ми седна и јас почнав со јазикот буквално да ја ебам затоа што целиот влегуваше во неа, а мојот сопруг почна страсно да ја бакнува како никогаш до сега да немал вкусено женски усни додека мене ми го набиваше во газот во мисионерска поза.

Го извади од мене и на двете ни рече да клекнеме на колена и тој почна да ни свршува по лицето, косата и цицките, јас  никогаш не сум доживеала толку сперма во овие 12 години како што тој исфрли сега.

Тој се наведна и почна да ме бакнува и шепоти – благодарам љубов за ова денес.

Бев толку многу жешка и напалена што едвај чекав да се вратам дома и да го зајавам, што и го направив, но за тоа во некое друго време…

 

289 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: