05/02/2023
SKOPJE

Тргни се од ќерка ми,…!!!

Побегнавме од забавата.

Од тогаш, не се разделивме со Вања.

Малку по малку таа како наркоман се навлече на мојот кур, а јас на нејзиното младо тело.

Отидовме толку далеку што таа ме престави на нејзините родители.

Татко и беше еден флегматичен тип кој воопшто не беше заинтересиран, но мајка и тетка Лела баш права аждаја, и тоа многу добра.

Големи гради, стегната задница, долги нозе од кои се губи умот, црна коса, темен тен и црни очи како влез во пеколот.

Темпераментна, невистинита, навикната да јава на кур (но не на својот маж) ме воодушеви на првата средба, а исто и почнав да ја мрзам.,….

Почнав да ја сонувам Лела, а ја ебев ќерка и се повеќе и повеќе.

Лела правеше се да нејзината ќерка ја извлече од канџите на пробисвет каков што сум јас, сигурно затоа што на првата средба ме процени каков сум јас.

Сигурно затоа што посакува исто што и нејзината ќерка Вања, а тоа е мојот кур, да го стави во својата уста или пичка. Почнав редовно да одам кај нив, да ја гледам Лела, да и давам сигнали со очите.

После еден месец таа ми пријде и ми реце дека сака да разговара со мене, јас прашав за што сака да разговараме,а таа одсечно ми одговори “за важни работи”.

Во ред, реков, Нема проблем, замислувајки на што ќе личи нашиот разговор.

Дојде, мирисаше на скап парфем, на секс и опасност.

Нејзиното затегнато лице беше преубаво.

Телото го истакнала со тесна сукња, до колена, курвински долга да те предизвика, преубави бутини, прекрасни колкови кои само ги беше повеке истакнала со прекрасна блуза.

Сакам да ја оставиш ќерка ми -ми рече.

– А зошто ? што ми нудиш, ? ја прашав..

– Ти се нудам јас , ми рече без да трепне.

Понудата беше добра и прифатлива.

Ја легнав на патос, многу возбуден, таа сакаше да ме одтурне и удри, но не успеа.

Место да се брани ме фаќаше за курот и бакнуваше со врелите усни.

Се соблековме и двајцата останавме голи.

Ме држеше за дигнатиот кур, го стискаше, а јас ја фатив за нејзините меки големи гради со набрекнати брадавици.

Се предадовме на гревот со воодушевување.

Почна да ми го пуши, -ух како беше добра ммммм.

Цел го набиваше во грло,а и го дркаше со раката, а со другата ми ги стискаше јајцата.

Сакав одма да излудам и да свршам во нејзината уста, но ја натрав да легне на кревет, да ги рашири нозете.

Почнав да и ја лижам пичката да и го грицкам клиторисот и усниците.

Почуствував како телото на Лела се мрда, како стенка, ја стегна мојата глава со бутините, на момент помислив дека сака да ме убие.

Ја отурнав и се фрлив на неа, и и го ставив во влажната пичка.

 

 

Почнав да мрдам со колковите, а таа само го прифати и го следеше мојот ритам.

И го набивав до крај и и ја истурив целата сперма, лежевме голи и испотени.

– Мојата ќерка, рече таа..

– Јас ветив и ќе го исполнам ветувањето,  одговорив јас.

-Не, немислам на тоа, нема проблем, зборави, но мојата Вања има слух да најде добар ебач,  рече Лела.

Ме фати за курот и почна да го дрка…

Од тогаш редовно имаме односи.

Жал ми е што не ги дигам нозете на Вања,не ја допирам нејзината мека, нежна кожа, но затоа покрај себе имам искусна жена за која сонував цел живот.

 

289 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: