05/02/2023
SKOPJE

Carol Christian Poell – Авангарда

„Авангардата“ е напредно и индивидуално размислување.

Точниот превод од француски значи „пред толпата или масата“,

затоа никогаш не може да биде Тренди, ниту Модерна.

– Carol Christian Poell, (Керол Кристијан Поел)  

121 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: