10/12/2023
SKOPJE

Carl Sagan, Cosmos

„Космос е грчки збор за РЕДОТ на Универзумот.

Тоа е, на некој начин, спротивно на Хаосот.

Тоа подразбира длабока меѓусебна поврзаност на сите нешта.

Пренесува стравопочит за сложениот и суптилен начин на кој Универзумот е склопен“.  

Carl Sagan, Cosmos, (Карл Саган, Космос) 

398 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: