10/12/2023
SKOPJE

Есен во мене – Најважните лекции,…

Автор на текст и избор на слики “Есен во мене“ : 

Најважните лекции не ги учиме во книгите, училиштето или факултетите.

Најважните лекции ги учиме на дното…

Откако ќе паднеш и ќе се скршиш!  

Месечева ноќ…

Месечината е симбол на темната светлина.

Темниот дел од секоја личност. ��

*************

“Дојди и седни со мене во мракот.

Тука на половина пат од никаде до секаде. ” ��

262 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: