30/01/2023
SKOPJE

Во зората, да бидам во твојата прегратка

На моите усни им недостасуваат твоите бакнежи, на моите бакнежи им недостасува твојата уста,
На мојата уста и треба твојата кожа,
Мојата кожа има потреба од твоите раце,
Моите раце имаат потреба од твоето тело,
На моето тело му требаат твоите милувања,
На моите милувања требаш  ти. 
На моите ноќи недостасуваат несоница, несоница заради желбата што се раѓа од нашите тела.
Моите рани утра имаат потреба да водат љубов со тебе, раните утра полни со страст,

во зората да бидам во твоите прегратки.
Те сакам и посакувам само за мене.

140 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: