05/02/2023
SKOPJE

Едно тело, една душа,…

Го изгубив поимот за време, во тоа летно попладне каде што бевме толку среќни и не се каам за тоа,….

Се изгубив во неговите очи кои ме гледаа со желба и со страст.

Додека ги вкусуваше моите усни, моите раце ја милуваа неговата коса.

Го почувствував неговиот топол и влажен јазик на моите исправени брадавици.

Колку повеќе лижев толку помоќен му стануваше.

Неговите бакнежи на мојот врат, на мојот грб, ме натераа да се чувствувам сакано, тоа што сум сама со него на тоа место ме полудуваше од љубов.

Долго го јавав гледајќи ги неговите гестови, неговиот очај, чувствувајќи дека во мене го допира небото со неговите раце.

Бев негова во многу нешта и не ми беше гајле за ништо, ниту за години, ниту за брачен статус, припаѓавме еден на друг, бевме и се топевме во едно тело и една душа.

Уживав во неговите оргазми, жедно ги пиев со поглед неговите тресења на мускулите на телото, ……….., а тој моите офкања ги пресретнуваше со својот воден див јазик,….  

 

 

 

170 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: