30/01/2023
SKOPJE

Вистинска љубов,…

Заљубете се во луѓето онакви какви што навистина се,

а не онакви какви што сака вашата фантазија да бидат.

Заљубете се во вистинските Луѓе,

во нивната Кревкост,

во нивните Маани,

во Грешките што ги направиле.

И прифатете ги такви какви што се.

Никогаш не сакај ги луѓето, сакајќи да ги смениш.

Заљуби се во погледи, милувања,

Некои од богатствата што овие луѓе ќе можат да ги дадат.

Само така може да трае ВИСТИНСКАТА ЉУБОВ.

292 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: