04/02/2023
SKOPJE

Магла,…

Морам да ви кажам нешто што можеби нема да ви се допадне…
„Понекогаш Емоциите ја заматуваат Реалноста и гледаме ЧАД каде што Нема ОГАН. 

 

 

313 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: