05/02/2023
SKOPJE

Утрински секс,…

Утрото ме разбудија нејзините бакнежи.

Малку ги гризна моите усните, а потоа нејзиниот јазик потона во мојата уста.

Сакам да се будам така.

Го сакам утринскиот секс, секогаш сум расположен за него.

Легнав на грб, ѝ го усмукав  јазикот, и го цицав.

Нејзината рака веќе го обработуваше мојот кур.

Го стисна, го повлече, почна да ме гали по топчињата.

Многу брзо потоа, мојот кур беше во нејзината уста, а нејзината пичка на моето лице.

Го чувствував како го голта, лакомо го лиже од корен до врв.

Можев да ја вкусам нејзината риба, нејзините сокови.

Ѝ ги излижав усните, и го цицав клиторисот.

На нејзе сè уште се чувствуваше синоќешниот  секс.

Нејзиниот задник беше во моите раце, го стискав, и повторно грубо го стискав.

Лесно ги притиснав прстите на нејзиниотанус.

Таа уживаше.

Набрзо се исправи, вешто стави кондом и ме јавна.

Тој без проблем влезе во неа, таа седеше до крај и ги сврте колковите.

Ја фатив и и ги замесив градите кои отскокнуваа во ритамот на нејзините движења.

Ги обожавав нејзините гради – Убави, убави, мазни, нереално бели.

Станав да ги фатам со моите усни.

Јас презедов иницијатива, ја соборив и сега бев на неа, но не легнав над неа, станав и клекнав до неа, ги ставив нејзините стапала на моите раменици и почнав диво да бодам.

Сакаше силен, жесток секс.

Таа не кажа ништо освен „Еби ме, еби ме“.

Гледав како исчезнува во неа.

Ѝ ги спуштив нозете на страна и продолжив да ја ебам, а потоа излегов и и реков да легне на стомак.

Таа така направи, ја притиснав со телото како апсорбер, го  поставив на влезот на нејзината риба и влегов.

Некако во оваа поза ми се чинеше потесна, поинтензивно ја почувствував нејзината дупка на мојата главата.

Ја ебев силно, не брзо, туку јако.

Сакаше побрзо и ми го кажа тоа, но јас не ја слушав, внимавав,……   

 

 

316 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: