05/02/2023
SKOPJE

Само луѓе,…

Ги сакам луѓето кога се малку луди.

Со ненадејни прегратки.

Спонтани гестови.

Подарени искрени насмевки.

Ги сакам луѓето кои прво те поздравуваат,

кои ти посветуваат внимание,

оние кои те гледаат директно во очи додека разговараат со тебе.

Ги сакам оние кои не бегаат кога е тешко.

Го сакам првиот што ќе ја започне играта.

Ги сакам оние кои се опиваат со чувства.

И оние кои ме заразуваат со радост.  

АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 

321 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: