04/02/2023
SKOPJE

Незаборавен,…

Незаборавен…

„Каде мој незаборавен, во кое срце да те сокријам…

Да те откинам од мене, од градиве во кои живееш.

Каде да те испратам да нѐ ми се вратиш, каде да те засолнам, да нѐ ме пронајдеш…

Каде одат незаборавените, кои до нас нѐ се будат…

Ами во сонот ни заспиваат.“

АВТОР на текст и избор на слики: “Есен Во Мене“ ❤    
295 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: