05/02/2023
SKOPJE

Неверство,….


Луѓето кои го искусиле неверството овој текст не го читаат!!!

Луѓето кои се неверни овој текст не го читаат,……!!! 

Зошто да советуваме жена која била изневерена од нејзиниот сопруг да му прости ?

Така лесно се вели „ме изневери“, но дали знаете каков е преводот на тоа?

Добро, ќе кажаме:

Тоа значи дека сопругот отишол да освои друга жена и ја соблекол, го внел пенисот, ги цицал нејзините гради и ја цицал нејзината вагина.

Читајќи го претходното тешко Ви паѓа, нели? 

Значи тоа е тоа. ️

После ова, дали ќе се осмелите да советувате НЕКОЈА ЖЕНА да му прости на својот сопруг ?

Имајте достоинство и срам, одете на работа, имајте своја независност и немојте да ги дозволите овие понижувања.

Кога читам како некои жени велат „мојот сопруг ме изневери и за моите деца му простив“, го замислувам тој сопруг да се моли кај својата сопруга за прошка, ………, 

Но тоа не се случува, едноставно како на филмска лента го замислувам како го става својот пенис во туѓа вагина и секогаш си велам, дали сопругата има “чоколади“ на главата или што?

Немој да советуваш – „ооо, прости му, замоли го Бог да ти го спаси бракот“, дали тоа е сериозно? 

Дали изневерената жена може да го заборави фактот дека нејзиниот сопруг отишол да го стави пенисот во вагината на друга жена и и ги проголтал течностите од таа испотена вагина?

…………….  и патем да и кажиме на таа жена да собери сила и да може да го издржи бакнежот на устатата од неверниот сопруг кој претходно веќе халапливо ја бакнувал вагината на друга жена, дали е тоа сериозно ??? 

Побарајте од Бога сила да излезете од таа врска и да се разведете !

Побарајте од Бога работа за да не морате да зависите од тој ЧОВЕК за пари !

А оние што советуваат ПОИНАКУ имаат мајка и нека подлабоко размислат дали треба да се даде прошка на неверник !

ВНИМАВАЈТЕ, ПРОСТУВАЊЕТО НЕ СЕ ВРАЌА.

Ти простувам, НО СЕ РАЗВЕДУВАМ. 

И извинете за вокабуларот, но понекогаш НА НЕКОИ жени треба да им зборувате БЕЗ ПАРДОН за да ја разберат тежината на делото – неверсто ШТО ТРЕБА ДА ЈА ПРОСТАТ.    

 

 

 

486 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: