29/01/2023
SKOPJE

Зошто,… !?!?

Зошто !?!? 
„Зошто дојде на моите брегови кога немаше храброст да се соочиш со моите бранови..
Јас не сум тивок поток кој ќе го преминеш во два чекори, нити летен дожд кој кожата ќе ти ја намокри.
Јас сум океан во кој беснее цунами.“   
***
Самотија!
Иако посакувам да избегам од неа, самотијата ми дава можност да набљудувам.
Јас имам навика да се отсранувам и отуѓувам себеси од другите, а тоа ме прави слободна за да ги набљудувам и анализирам .
Затоа секогаш сум наполу сокриена позади самотијата „да гледам без да бидам видена“.    
АВТОР НА ТЕКСТОТ: “Есен во мене“ 
299 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: