29/01/2023
SKOPJE

Едно единствено битие,…

И Двајцата немаа ограничување на взаемното расипништво на Телото и на Духот.

Чувствуваа неискажлива радост да ги кинат сите Превези,

да ги откријат сите Тајни,

да ги нарушат сите Мистерии,

да се опседнат во Длабочините,

да се проникнат Еден во Друг,

да се мешаат,

додека не состават Едно Единствено БИТИЕ…

315 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: