05/02/2023
SKOPJE

Без превод,…

Зборовите што најмногу ГИ САКАМ се оние на кои Не им треба Превод.

Тоа се Насмевки, Солзи, Гестови, Погледи, Тишини и Зајдисонца.

 

 

306 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: