30/01/2023
SKOPJE

Albert Camus – За војната,…

„Кога ќе избие Војна, Луѓето велат: Нема да трае.. тоа е глупаво.

И без сомнение Војната е секако премногу глупава, но тоа не ја спречува да трае.

Глупоста сè уште опстојува…“

Albert Camus (Алберт Ками) 

 

 

 

178 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: