29/01/2023
SKOPJE

Студент,…

Завршив средно школо и сакав да продолжам на факултет, затоа заминав да живеам кај пријателка од мојата мајка во главниот град.

Тетка Јасна беше згодна жена, имаше околу 39-40 год., живееше со човек кој работи по цел ден и дома доаѓа касно навечер.

Убаво ме примија, ми дадоа соба која беше само моја.

Поминаа два месеца откако бев кај нив.

Тетка Јасна беше слободна жена.

Никогаш не ја затвораше вратата од собата, затоа и неколку пати ја видов гола или полу гола.

Го паметам моментот кога ја видов како ги соблекува црните чорапи.

Едно сабајле, станав возбуден и тргнав према купатилото, да се испразнам и кога сватив дека дома нема никој, отидов во собата на тетка Јасна да најдам чорапи, за да го издркам.

Во една фиока имаше чорапи од сите бои, па свршив за секунда.

Беше сабота вечер, бев сам и на ТВ гледав порно, одеднаш се слушна тропање од надворешната врата, и јас брзо го сменив каналот.

Беа тоа тетка Јасна и нејзиниот сопруг, тој веќе пијан, се качи горе и веднаш си легна, а тетка Јасна дојде до мене, ме праша дали сакам пиво, и откако потврдно одговорив, се врати со две шишиња пиво и две чаши, седна до мене, на себе имаше кратка сукња и мрежасти чорапи, тоа ме возбуди, почнав да се потам.

Малку разговаравме, истовремено со даљинското ги менував каналите и кога ќе дојдев до некоја порно сцена, тетка Јасна приметно се возбудуваше.

Цело време ме милуваше по косата.

Ми рече да оставам некој порно канал.  

Од нејзиното присуство, а и од порното, курот веќе ми се дигна, таа тоа го забележа, ја спушти раката на мојот кур, а јас мојата ја ставив меѓу нејзините нозе и кога ги допрев нејзините чипкасти чорапи, уште повеќе се возбудив.  

Таа се наведна, ми го извади од панталоните и почна да ми го пуши, јако го набиваше во устата, толку многу ме запали што мислев дека ќе свршам во секој момент.

Наеднаш стана, ја дигна сукњата, ме опчекори, ми седна на курот и почна енергично да меша.

Јас и ја откопчав блузата, почнав да и ги лапам градите.

Двајцата стенкавме од задоволство и страст.

Заедно свршивме и таа ми рече, дека ова ќе биде наша мала тајна.

Така и остана, наша мала тајна.  

 

478 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: