10/12/2023
SKOPJE

Кармата вели,…

Кармата вели,…

Кармата вели:  „Ако Мажот очекува Жената да биде АНГЕЛ во неговиот живот, прво мора да создаде РАЈ за неа.  Ангелите Не живеат во ПЕКОЛОТ“.   

Повеќе ...

Македонија,…

  Адам ја праша Ева: – Каде сме ? – Голи сме, без пари сме…најверојатно во Македонија          616 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: