28/09/2023
SKOPJE

Кармата вели,…

Кармата вели: 

„Ако Мажот очекува Жената да биде АНГЕЛ во неговиот живот,

прво мора да создаде РАЈ за неа. 

Ангелите Не живеат во ПЕКОЛОТ“.   

 

245 Прегледи

Слични Содржини

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: