28/09/2023
SKOPJE

Raoof Haghighi – Иронија во Рајот

Адам и Ева во Рајот и АДАМОВИОТ ЛИСТ !!! 

              Раоф Хагиги е Британски уметник со Иранско потекло, 
              познат по својот реализам и би рекла по неговата … ИРОНИЈА !!!    
Раоф Хагиги е британски уметник со иранско потекло, познат по својот Портрет и Реализам.
Роден е во 1976 година во Шираз, Иран.
Неговиот татко бил уметник и токму во Иран почнал да учи сликарство;
Тој е самоук уметник.

Галерија слики на Раоф Хагиги : 

 

     
375 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: