10/12/2023
SKOPJE

Петре М.Андреевски – Македонска поезија

„Никаде да не одиш со грд човек.
Со грд човек секаде ќе ти биде грда работата.
Ќе си земеш некој убав човек со голема сенка и насекаде свртен.
Од која страна да го погледнеш, оттаму да му се гледа лицето.
На сите страни да има лице.“  
МАКЕДОНСКА ПОЕЗИЈА – ПЕТРЕ М. АНДРЕЕВСКИ  
636 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: