14/04/2024
SKOPJE

Коко Шанел

Коко Шанел: 

Името Коко Шанел долго време е вградено во модната историја.

Овој познат моден хит-мејкер често беше виден во друштво на многу згодни лепотани.

Но, се чини дека ниту еден од нив не траел долго.

Коко Шанел е позната по своите необични лични избори и беше цитирана :

„ За да се биде Незаменлива, мора секогаш да бидеш РАЗЛИЧНА“.   

 

356 Прегледи

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: