31/03/2023
SKOPJE

Во тројка,…

Во тројка,…

Таа имаше 35 години беше прекрасна женска и многу ми се допаѓаше. Се ширеа гласини дека дека лесно дава. Беше мажена за мојот кум, не

Повеќе ...

Летна журка,….

Маглата на страста полека се разидуваше, а свеста за направеното ми се вовлекуваше во умот. Па јас се изебав со непознат лик, пред гомила непознати

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: