13/04/2024
SKOPJE

Ветрот и Жената,…

Ветрот и Жената,…

Ветрот носи убаво време. Вилнее, јачи во нас. Ветрот носи убаво време. Убавото е убаво и поминува. Останува тагата. Понекогаш она нè обзема полека, легнува

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: