31/03/2023
SKOPJE

Молчи љубов моја,…

Дијалог

Навистина сакам да Размислувам а многу малку да се верува во однапред смислени вистини. Обожавам сама да ги откривам работите. Навистина ценам кој „е“, помалку

Повеќе ...

Култура на живеење

“ Мојата филозофија е: Што велат луѓето за мене не е моја работа. Јас сум тоа што сум и го правам тоа што го правам.

Повеќе ...

Животен партнер

“ЖИВОТЕН ПАРТНЕР Сакам животен сопатник, да споделиме повеќе од кревет или викенд. Некој кој знае што сакам, кој не се плаши од заљубување или од

Повеќе ...

Биди Своја,…

Престанете да се Правдате, Браните или Објаснувате,  Ако нешто е Точно за Вас, Тргнете напред со САМОДОВЕРБА !!!         153 Прегледи

Повеќе ...

Brian Weiss – Моќ

“ Среќата се раѓа во луѓето. Не зависи од надворешни работи или други луѓе. Кога Нашето чувство на Сигурност и Среќа зависи од однесувањето и

Повеќе ...

Не заборавајте,…

Не заборавајте да запомните дека нема да има втор воз, дека важните работи се случуваат само еднаш. Не заборавајте да запомните дека ова е вашиот

Повеќе ...

Ми се допаѓаш,…

Го сакам начинот на кој ме разбираш и никогаш не ми дозволуваш да се откажам, Го сакам начинот на кој си секогаш тука….За да ме

Повеќе ...

Судбина,…

Не се најдовме случајно, Меѓу илјадниците бескрајни патеки. Те сакам безнадежно, Ти ме просветлуваш со Љубов. Не се најдовме случајно, Те сретнав на раскрсница, Сè

Повеќе ...

Среќна сум,…

Среќна сум. Да, затоа што ми се допаѓа ЖИВОТОТ. Во Животот има Сонце, има Ветер, има Зелено, има Сино, има задоволство од Храна, Пијалок, Бакнежи,

Повеќе ...

Поента,..

Животот Не е да се Пронајдеш себеси. Животот е да се СОЗДАДЕШ себеси.       255 Прегледи

Повеќе ...

Избор,…

„Цврсто верувам во ОДЛУКИТЕ на секој Поединец да дојде или да замине, да остане сам или да влијае на Неговата Судбина… Меѓутоа, има Моменти кога

Повеќе ...

Врвка со крај,…

Постојат Денови кои ме учат дека Животот не е обична Врвка со крај, туку огромна Мрежа на која не и се знае Ни крајот, Ни

Повеќе ...

Таинствена,…

Таинствена… Најважните работи си ги чувам за себе, иако можеби не изгледа така, некои работи нема зошто да се кажуваат, некои се подразбираат, други само

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: