31/03/2023
SKOPJE

Бакнеж на пеперутка,….

Бакнеж на пеперутка,….

Постоиш ли? Вистински си или само те замислувам? Но, не само што те замислувам, јас те чувствувам! Те чувствувам како бакнеж на пеперутка, оној најнежен

Повеќе ...

Дефиниција за Интимност,…!!!

Интимноста Не е СЕКС. Интимноста се однесува на способноста да се остави најважното, најважното и искреното во просторот на ДВОЈКАТА. Изградете граници помеѓу Двојката и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: