31/03/2023
SKOPJE

Во мислите,…

Во мислите,…

Се гледаме од далеку. Се допираме со очи. Се слушаме и кога зборуваме најтивко. Се разбираме и меѓу редови. Се вкусуваме во мислите. Се прекоруваме

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: