31/03/2023
SKOPJE

Живеј и сакај,…

Живеј и сакај,…

Живеј и сакај, и двете во исто време. Никогаш едното без другото. Сакај ме поради тоа што го гледаш од Мене кога Твоите Очи се

Повеќе ...

Средба со себе,…

  Денес почувствував потреба да се сретнам сама со себе … Бегство, да, бегство на идеално место. Место каде што би можела да бидам во

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: