31/03/2023
SKOPJE

Сине, … !!!

Сине, … !!!

Писмо од таткото до синот …. “Ако еден ден ме гледаш како” старец “… ако се извалкам кога јадам и не можам да се облечам

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: