31/03/2023
SKOPJE

Не сме вечни,…

Не сме вечни,…

Животот е толку Краток и толку лесно Минлив, што е Злосторство да го живееме како Да Сме ВЕЧНИ !!!         204 Прегледи

Повеќе ...

Да се биде свој,…

Ошо: “Осаменоста е позитивна, осаменоста е здрава. Задоволство е да се биде свој.”   ******************************************************** C. Joybell : “Единствениот начин на кој можеме да живееме е

Повеќе ...

Потреба,…

Нема ништо поослободувачко од недостатокот на потреби, а уште повеќе потребата за одобрување на битието (кога се прифаќате и вреднувате себе си онакви какви што

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: