31/03/2023
SKOPJE

Јави ми се,…

Јави ми се,…

Јави ми се … не со твојот глас, туку со твоето срце! …… Само шепоти: „Те чекам!“ … .. Дозволи мојата топлина да те згрее!

Повеќе ...

Љубовта никогаш не умира,…

 Љубовта никогаш не умира !!!  Љубовта никогаш не умира, Едноставно се остава настрана Замаглена со години на живеење Живее толку тивко и Длабоко во твоето

Повеќе ...

Принцеза,…

Погрешната Принцеза,…..  Јас со него ја запознав љубовта, да тој ме натера да се напијам од тој отров.. а наместо тоа во вените ми протече

Повеќе ...

Ах, Љубов,…

А трагав по Љубов… Само малку Љубов. Ја носев во себеси, ми беше врежана на кожата како лузна, а ми недостигаше толку многу проклето. Еден

Повеќе ...

Верувам во љубовта,…

„ Јас и понатаму верувам во љубовта !!!  Во онаа невозможната. Верувам во љубовта на водата и огнот, оние секунди кога тие се сплотуваат и

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: