31/03/2023
SKOPJE

Спомени,…

Спомени,…

“Добрите спомени се како пријатни, незаборавни вкусови. Тие се чуваат во меморијата и живеат таму, засекогаш млади, давајќи ја својата вечна арома на целосна и

Повеќе ...

Трпение и болка,…

Трпението не е пасивно трпение. Трпението значи да се биде во можност да се гледа доволно далеку и да се има доверба во крајниот резултат

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: