31/03/2023
SKOPJE

Бакнеж на пеперутка,….

Бакнеж на пеперутка,….

Постоиш ли? Вистински си или само те замислувам? Но, не само што те замислувам, јас те чувствувам! Те чувствувам како бакнеж на пеперутка, оној најнежен

Повеќе ...

Топлина,…

  Pearl Buck:  “Длабоко во мене постои место каде живеам сосема сама. Тука се обновува топлината која никогаш не пресушува.“         Audrey

Повеќе ...

Мисли на Сони,…

Ако е господ единственото нешто во кое се верува без да биде видено,  Тогаш ти си единственото нешто што не треба да биде присутно за

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: