31/03/2023
SKOPJE

Јас живеам

Јас живеам

Јас, не “вртам страници“ ….. го мразам овој поедноставен израз, ништо Не заборавам, Не цапам, Не го обновувам животот како ништо да Не постоело. Тоа

Повеќе ...

Во кревет

Потоа одете во Кревет. Ми се допаѓаат Креветите. Верувам дека Креветот е најголемиот Изум на Човекот. Речиси сите сме родени таму, таму умираме, таму водиме

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: