14/04/2024
SKOPJE

Македонија ДЕНЕС,… – 5

Македонија ДЕНЕС,… – 5

Коронавирус во Македонија, 18.09.2021 год.,Република Македонија  186.010 вкупно случаи    13.008 активни– 166.606 оздравени– 6.396 смртни случаи Македонија се најде на четвртото место по смртност

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: