31/03/2023
SKOPJE

Денес научив дека,…

Денес научив дека,…

„Денес научив дека работите се случуваат кога треба да се случат. Ниту доцна, ниту рано. Тоа што давате сè не значи дека ќе добиете сè.

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: