14/04/2024
SKOPJE

Случајно се најдовме,…

Случајно се најдовме,…

Ние не се баравме, само случајно се Најдовме. А сега така најдени како повторно да се Бараме. Можеби тоа е смислата на Љубовта, Таа убавина на неизвесноста,

Повеќе ...

Афера,…

Имам афера со мажена жена скоро 7 години.  И двајцата знаеме дека е ризично и опасно. Но, не можеме да запреме. Таа ми значи се.

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: