31/03/2023
SKOPJE

И тие,…

И тие,…

 И Мажите страдаат, толку пати се отфрлени, поради нивниот физички изглед, но кажи ми кој во овој земен свет е совршен ?  Нашите несовршености, се она

Повеќе ...

Елеганција,…

Елегантните Дами секогаш ги привлекуваат Погледите на Мажите и Вниманието на Жените !            369 Прегледи

Повеќе ...

Родови стереоти – Програмирање

Сега – ДЕНЕС, Програмерите се претежно млади момци. Првите програмери биле ЖЕНИ. Првите компјутерски програмери во светот беа ангажирани во раните 1940-ти. Ова се случи

Повеќе ...

Pablo Picasso – Слики

Ако имаше само Една Вистина, не можеше да направиш СТО слики на Иста Тема.“ – Пабло Пикасо 327 Прегледи

Повеќе ...

Одлично знаат,…

Мажите одлично знаат што добиваат од Нас… Но генерално… Немаат поим што Не ПОСТИГНАЛЕ.    359 Прегледи

Повеќе ...

Дијамант,…

Да најдеш дијамант на каллив пат Еден ден Танзан и Екидо заедно патувале по еден каллив пат. Одејќи по патот, сретнале убава девојка во свилено

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: