31/03/2023
SKOPJE

Вредноста на жената

Вредноста на жената

Ако ја цените жената по бројот на градникот, по големината на половината, по големината на стомакот, по цртите на лицето, по гласот, по телото, мислам

Повеќе ...

Жена,…

Бидете таква ЖЕНА која остава ТРАГА, а не ЛУЗНА.         141 Прегледи

Повеќе ...

Жена,…. или Таа,…

“Сите имаме ЕДНА Страна која сите ја знаат, и скриена Страна, која ја гледаат само оние кои ја Заслужуваат.“  “Во Секоја Жена живее Ангел, Ѕвер,

Повеќе ...

Минути, месеци, години,…

Животот е составен од Средби и Разделби. Луѓето влегуваат во Вашиот живот секој ден. Велиш Добро утро и Добра вечер, некои остануваат неколку Минути, некои

Повеќе ...

Губи,…

Кога Жената многу Зборува со Вас, тоа е затоа што СЕ ГРИЖИ за Вас, Кога Жената е Лута, тоа е затоа што ти верувала и

Повеќе ...

Досада,…

Сексот ја губи сета МОЌ кога станува Експлицитен, Механички, Повторуван, кога станува Механичка Опсесија. Станува ДОСАДА !!!        480 Прегледи

Повеќе ...

Посакуваме,…

Понекогаш го поминуваме цел Живот посакувајќи НЕШТО  што веруваме дека ќе не направи КОМПЛЕТНИ , без да бидеме Свесни дека Не се бориме за она

Повеќе ...

Идеален брак,…

Брачниот ПАРТНЕР треба да биде Пријател/Пријателка покрај Тебе и Ти покрај Него/Неа, 24/7. Благодарение на Него/Неа, ПРЕДИЗВИЦИТЕ ќе ви бидат помалку Страшни, АВАНТУРИТЕ ќе ви

Повеќе ...

Жени,…

Нема Жени кои го одземаат Мажот од друга Жена,  Но, има Мажи кои … дозволуваат да бидат одземени.     350 Прегледи

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: