10/12/2023
SKOPJE

Charles Bukowski  – Не ми беше гајле,…

Полн круг,…

„Можеби  Љубовта не е нешто што доаѓа во полн круг.  Напаѓа и се повлекува, влегува и излегува, исто како и луѓето во нашите животи “. –

Повеќе ...

Митот за мастурбацијата,…

10 Митови за мастурбацијата во кои сеуште веруваме: Постојат две работи што се сигурно поврзани со мастурбацијата: A –  СЕКОЈ практикува да мастурбира и  Б

Повеќе ...

Заинтересираните правни и физички лица може да не контактираат на [email protected] , со барање за договор за закупување на рекламен простор на страната: